• 0511-441303
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reviews

Mient en Inge, de Westereen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Super Tevreden!

Afgelopen week is onze woning opgeleverd door bouwbedrijf Schotanus. We kunnen alleen maar tevreden zijn hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Er is steeds duidelijk gecommaniceerd over levertijden van materialen, werktijden wanneer wie aanwezig is op welke dag en tijd. De verschillende vakmensen zijn vriendelijk en vragen als ze twijfelden. Afspraken zijn allemaal nagekomen en bij de oplevering was geen enkel puntje wat vergeten was of niet correct was uitgevoerd. Mocht u nog twijfelen over een bouwbedrijf dan zou ik niet verder zoeken! Vraag een offerte en u bent verzekerd van kwaliteit!


Debby & Tim, Leek

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer vakkundig en net bouwbedrijf!

Recent heeft bouwbedrijf Schotanus onze woning opgeleverd. We zijn erg tevreden over de bouw en vakmensen. De bouw verliep erg vlot en netjes. Wanneer er toch iets niet naar wens was werd dit in overleg goed en snel opgelost. Wanneer wij in de toekomst nog eens zouden bouwen, gaan we zeker weer met ze in gesprek!


Jacob en Anky Boersma, Walterswald

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbare bouwer met fijne (vak)mensen

Bouwbedrijf Schotanus, de plek voor een betrouwbare bouwer met oprechte vakmensen. Hebben ons nieuwe huis naar volle tevredenheid gebouwd. Ons hierbij vakbekwaam en op een zeer prettige manier ondersteund. Dit van begin tot eind en ook de after sales in een woord: super!


Dennis van der Galiën, De Westereen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Super bouwbedrijf!

Wat een goed en degelijk bedrijf is Schotanus! Voor een nieuwe 2^1 kap woning gingen we op zoek naar een bouwbedrijf die met degelijke materialen werkt en betaalbaar is. Nou, die hebben we gevonden. Meteen al bij het eerste contact stond voor ons vast dat Schotanus het juiste adres was. Correcte behandeling, vriendelijk, afspraken worden nagekomen en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vooral de correcte behandeling en vriendelijkheid was voor ons een gunfactor. De bouwers zijn gemotiveerd en ook een grapje wordt gewaardeerd.


Corry van der Beek, Westergeest

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Garage/schuur, Dak, Beglazing en kozijnen

Betrouwbaar bouwbedrijf!

Bouwbedrijf Schotanus is een deskundig, flexibel, betrouwbaar en meedenkend bouwbedrijf. Veel zaken kunnen gedurende het proces eventueel nog aangepast worden. Het bedrijf heeft fijne en bovenal goed gehumeurde medewerkers! Kortom een aanrader!


Kijk hier voor meer reviews

Adres

Bouwbedrijf Schotanus
Foarwei 123
9298 JG  Kollumerzwaag
Tel: 0511-441303
Mob: 06-57147086
E-mail: info@bouwbedrijf-schotanus.nl
MAANDAG - VRIJDAG
07:00 - 17:00

Privacy Policy

Contact

Lid van:

Image
Image